Sunday, September 5, 2010

Dag 1: Chicago - Grand Rapids

Met een vertraging van een kleine twee uur kwamen we aan op Chicago O'Hare. Kay stond daar al klaar om ons op te pikken. Normaal gaan we altijd naar Kay's huis maar we hadden besloten om dit keer meteen op pad te gaan omdat we niet weten hoe we uit komen met de tijd. We hebben dan wel vijf weken, maar het is een lange tocht die we, min of meer, hebben uitgestippeld.

Dus de auto in, en TomTom ingesteld op de Redamak's Tavern in New Buffalo, MI. Dit restaurant komt uit mijn Hamburger America boek, een reisboek langs een aantal van de beste hamburger restaurants van de VS. De autorit er naar toe had nog al wat voeten in de aarde. Het was namelijk het begin van Labour Day weekend, het laatste weekend voor dat alle scholen hier weer beginnen en iedereen het er voor de laatste keer nog even van neemt.
Rond Chicago stond dus een onwijze file waar wij ook niet aan konden ontsnappen de rit duurde dus anderhalf uur langer dan gepland.

Maar alle ellende was het meer dan waard! Wat een goed burgertje zeg! Lekker knapperig aan de buitenkant, sappig aan de binnenkant, perfect gewoon. Ik had een double cheeseburger met bacon en jalapeño's. Het leuke hier is dat je je eigen burger kunt samenstellen en kunt kiezen uit allerlei toppings. Al met al een goed begin van de vakantie en leuk als een adresje uit één van je boeken ook echt de moeite waard blijkt.

Na het eten door naar Rapid Springs, MI onze eindbestemming van die dag.

In totaal 400 km gereden en via Illinois, door Indiana in Michigan terecht gekomen.
Vandaag: 400 km
Totaal: 400 km
Aantal staten deze trip: 3

No comments: