Monday, September 13, 2010

Dag 10: Spokane, WA - Everett, WA

Omdat het eten bij Frank's Diner gisteren zo heerlijk was en er een tweede, nieuwere vestiging, dichtbij ons hotel zat hebben we besloten om het ontbijt in ons hotel, dat toch al niet zo fantastisch was, over te slaan en ons ontbijt daar te nuttigen.
Ik ben blij dat we niet zo'n tent in de buurt hebben want dan zat ik er elke dag! Alles was weer even goed. Ik had Eggs Benedict met Hollandaise Sauce en Hashbrowns met kaas.
Dit was het halve portie!

Na het ontbijt voor de laatste keer deze trip Route 2 op, het landschap was eerst voornamelijk graanvelden.
Na de middag veranderde het landschap langzaam in bergen. Aan het begin van de bergen kwamen we in Leavensworth, WA, een faux Beiers dorp. Superfout, maar wel in alles doorgevoerd, tot aan de McDonalds aan toe :-)

Na de laatste pas kwamen we in Everett, WA, hier eindigt Route 2. Vanaf hier gaan we richting het zuiden. Het voelt toch een beetje of we een deel van de reis hebben afgesloten Route 2 was een erg leuke weg om te rijden, weg van de gebaande paden, mooie natuur, erg afwisselend landschap en de wegen waren boven verwachting goed!

Vandaag: 472 km
Totaal: 4428 km
Aantal staten deze trip: 9

2 comments:

Mike said...

Washington State. De route leidt jullie toevallig nog naar de kust? De Pacific Coastline van de Olympic Peninsula en grote stukken in Oregon is bijzonder mooi en biedt een goede kans op whale spotting. Happy Trails.

noskos said...

Vanaf hier gaan we via Seattle naar Mount St. Helens, dan via Portland naar de 101 en volgen die langs de kust tot aan San Francisco. Genoeg kans om van de natuur te genieten, denk ik ;-)