Friday, September 10, 2010

Dag 7: Glasgow, MT - Cut Banks, MT

Bij ons hotel van gisteren zat geen ontbijt inbegrepen, dus op zoek naar een een restaurant dat ontbijt serveerde. In Malta, MT vonden we het Hitchin' Post Cafe. Ik had inmiddels wel trek gekregen dus een wat groter ontbijt genomen, Biscuits & Gravy, sausage en hashbrowns. Het was zoveel dat het op twee borden kwam!
De sausage was heerlijk, lekker pittig, en hier kan een worstje als worstje, maar ook in de vorm van een burger komen. De gravy op de biscuits was ook goed met lekker veel stukjes sausage er in.

Na zo'n ontbijt kun je er wel even tegen en dat was maar goed ook. Na de lange rit van gisteren wilden we het vandaag iets rustiger aan doen. Maar doordat het hier vrij dun bevolkt is en er dan ook nog eens weinig goede hotels zijn moesten we verder rijden dan in eerste instantie de bedoeling was. Het landschap is nog steeds schitterend, jammer dat het de hele rit regende. Uiteindelijk zijn we in Cut Banks, MT terecht gekomen de koudste plek van de VS, en dan moet je daar natuurlijk wel meteen een beeld voor neerzetten.
Op zich is het geen probleem dat we hier terecht zijn gekomen, we zitten nu vlak bij het Glacier National Park en kunnen daardoor morgen een mooie rit door het park maken. Nu maar hopen dat het dan droog is.

Vandaag: 455 km
Totaal: 3267 km
Aantal staten deze trip: 7

No comments: