Monday, September 20, 2010

Dag 17: San Francisco, CA

Om 10 uur hadden we afgesproken met Yenny, Iain en hun zoontje Aidan, vrienden van ons, bij King Wah, een Dim Sum restaurant in Daly City, een voorstad van San Francisco.
Het was erg gezellig om ze weer eens in levende lijven te zien, de laatste keer was negen jaar geleden toen ze nog in Salt Lake City woonden en we bij hun Thanksgivings Day hebben gevierd.
De Dim Sums hier waren erg goed maar dat mag ook wel met zoveel Chinezen die hier wonen.

Op weg naar onze volgende afspraak kreeg Kay een telefoontje van haar broer die maar twee blokken van ons af bleek te zijn. Dus even snel afgesproken om ergens wat te gaan drinken. Hij kwam samen Kay's neefjes en nichtje. We hadden Randy nog nooit ontmoet maar hij lijkt erg op Kay.

Na ons drankje pikten Pat en Bob ons op voor een bezoek aan de Jacht Club van de San Francisco Police. Bob is gepensioneerd motoragent en lid van deze jachtclub. Vanuit de Jacht Club kon je ook mooi het AT&T Park zien waar de SFGiants net een wedstrijd aan het spelen waren.
Met nog een snel bezoekje aan Aunt Teene, Kay's tante zaten alle sociale verplichtingen er weer op. Morgen richting Las Vegas!

Vandaag: 219 km
Totaal: 6391 km
Aantal staten deze trip: 11

No comments: