Thursday, September 16, 2010

Dag 13: Portland, OR - Grants Pass, OR

In Portland vindt, behalve cocktails, nog een andere revolutie plaats die zich langzaam over de rest van de VS verspreid, Foodcarts.
Vroeger verkochten dit soort karretjes hotdogs, bagels en koffie, dat soort eten, maar hier en ook in LA verkopen steeds meer van de karretjes voedsel van een hoger niveau, ook dit weer door de alternatieve laag van de bevolking die minder junk food wil en organisch en vegetarisch eten.

Voor het ontbijt dus naar de Food Carts gereden op Mississippi Ave en Skidmore. Er is daar een parkeerterrein vrijgemaakt voor deze stalletjes en er is een overdekt stukje naar gezet waar je lekker kunt zitten.
Alleen een sapjes karretje was open samen met The Big Egg, de rest was druk bezig met voorbereidingen. The Big Egg doet uitsluitend ontbijt.
Ik had The Ultimate Sandwich, 2 dikke sneden brioche met nutella en daar dikke plakken bacon tussen. Een vreemde maar lekkere combinatie!

Toen op weg naar Grants Pass, OR. Via de I5, de grote snelweg, we hadden dit stuk via de 101 willen rijden langs de kust, maar we konden geen geschikt hotel vinden op die route. Nu zijn we wel lekker opgeschoten en kunnen we het volgende stuk wat rustiger aan doen.

Vandaag: 417 km
Totaal: 5319 km
Aantal staten deze trip: 10

No comments: