Thursday, September 23, 2010

Dag 20: Las Vegas, NV

Voor het ontbijt naar Caesar's Palace gereden en daar in één van de restaurantjes gegeten, niet echt bijzonder en nog hartstikke duur ook! Daarna even door de Forum Shops gelopen, een passage met allerlei dure winkels. We waren op zoek naar Mesa Grill, het restaurant van Bobby Flay. Het was de bedoeling om daar 's-avonds te gaan eten. Alles zag er prima uit, de gerechten waren niet goedkoop maar je zit dan ook in een goede tent. Maar toen we later nog even de reacties op Trip Advisor lazen hebben we onze plannen toch maar bijgesteld, de meeste mensen waren er niet over te spreken!

Vanaf Caesar's Palace naar Frankie's Tiki Room gereden, een cocktail bar die 24 uur per dag, zeven dagen in de week open is. En ja, ons bezoek was niet zolang na het ontbijt ;-) We hadden onze cocktails voor het middaguur!
Alle cocktails smaakten erg goed, ik had een Mai Tai en @hettonzo een Tiki Bandit.
Na de cocktails even terug naar het hotel om een beetje bij te komen. 's-Avonds naar het Hard Rock Hotel om bij Mr. Lucky's 24/7 te eten. We aten hier vroeger altijd als we in het HRH zaten en de prime rib was er altijd fantastisch. En nu nog steeds trouwens! We kregen gigantische porties, als ik het zo in moet schatten bijna een pond vlees per persoon. Toen we bijna klaar waren, we kregen het niet op, kwamen ze vragen of we meer wilden, want het was zoveel prime rib als je op kon! En dat voor maar $9,95 per persoon!!!
Daarna nog even over de strip heen en weer gewandeld en hier en daar door een casino gestruind.

Vandaag: 106 km
Totaal: 7474 km
Aantal staten deze trip: 12

No comments: