Tuesday, September 28, 2010

Dag 24: Pecos, TX - San Antonio, TX

Weer een aardige afstand afgelegd maar het aantal uur op de weg viel mee, er zijn hier niet zo gek veel wegen dus een groot deel van onze reis zaten we op de Interstate, een weg met een maximum snelheid van 80 mijl per uur, zo'n 130 km per uur, niet slecht dus!
Ook zie je dat je in Texas zit, overal staan ja-knikkers de olie op te pompen, soms zijn de vooroordelen gewoon waar ;-)
In San Antonio hadden we Hotel Contessa geboekt, een erg luxe hotel aan de River Walk. Kijkje in de hal van het hotel.

Het zwembad op het dak.

Door San Antonio loopt een rivier en langs die rivier stonden vroeger allerlei pakhuizen e.d. Die zijn verbouwd tot restaurants en bars en je kunt er heerlijk langs het water lopen en zitten.

Wij kwamen bij de Iron Cactus terecht, één van de vele Mexicaanse restaurants / cocktailbars. Als je zo dicht bij Mexico zit vraagt dat een aanpassing in wat je drinkt natuurlijk, dus hier zijn we voor frozen margarita's gegaan. Erg lekker!! Nacho's met aan tafel gemaakte guacamole erbij maakte het helemaal af!
Daarna een rondje langs de River Walk gemaakt. Dit blijft toch één van de leukere Amerikaanse steden! San Antonio heeft zo'n eigen karakter en voelt veel meer Mexicaans dan Amerikaans aan.

Vandaag: 581 km
Totaal: 9734 km
Aantal staten deze trip: 15

No comments: