Tuesday, September 28, 2010

Dag 25: San Antonio, TX

Eén van de redenen waarom we zo graag terug wilden naar San Antonio was een restaurant / bakkerij bij de Mexicaanse Markt. Ja, het zal niet over eten gaan ;-)
Bij Mi Tierra hebben we tijdens een vorig bezoek aan San Antonio heerlijk gegeten en we wilden terug voor het ontbijt.
De hele tent was al ingericht voor kerst, hoe bizar, maar het eten was net als vorige keer fantastisch!
De atmosfeer ook. Er lopen Mariachi's rond die voor $6 een liedje spelen aan je tafel, de obers zijn super vriendelijk en het eten, wow!
Ik had chilaquilles, dat zijn de nacho's van de vorige dag met een rode saus (of een groene) en gesmolten kaas, verder refried beans en als extra draadjesvlees in een cascabel (een Mexicaanse pepersoort) saus. De chilaquilles waren perfect maar mijn draadjesvlees was het beste dat ik tot nu toe deze trip heb gegeten!Dit is voor ons even het meest Mexicaanse wat we kunnen doen zonder Mexico in te hoeven, hier over de grens heersen de drugscartels en is het zeer onveilig, dus dan maar even zo genieten!

's-Middags even bij de Alamo langs, het fort waar onder andere Davy Crockett en James Bowie (van de messen) om het leven kwamen tijdens een aanval van het Mexicaanse leger, Remember the Alamo!! ;-)En voor het diner gegeten in de tapasbar van ons hotel, natuurlijk onder het genot van een cocktail, een Margarita gemaakt met een gerijpte Tequila, yummie!

No comments: