Thursday, September 30, 2010

Dag 27: Austin, TX - Dallas, TX

Lang zal ik even ;-) Mijn verjaardag moest natuurlijk gevierd worden met een lekker etentje! Ten zuid-westen van Austin ligt Driftwood, TX. Een plaatsje zo klein dat het op de meeste kaarten niet te vinden is. Hier zit de Salt Lick, volgens veel barbecuelijsten het beste barbecue restaurant ter wereld. Dat moest natuurlijk getest worden!
We kwamen hier voor de lunch en we verlieten het terrein allemaal erg vrolijk, wat een tent zeg! En ja, ook voor ons staat de Salt Lick op nummer 1. Alles was fantastisch hier, de barbecue, de bijgerechten, het personeel, het toetje, werkelijk alles klopte!!

Na de lunch naar Dallas, TX, gereden. Als je op de kaart kijkt denk je dat je misschien wel door een soort prairie landschap rijdt. Niets is minder waar! Dit was een snelweg die net zo druk is als de gemiddelde snelweg in Nederland tegen de spits aan. Ook was er erg veel bebouwing zodat het idee van een groot leeg land hier niet echt op gaat. Maar ja we moesten wat kilometers maken en soms rij je dan minder leuke wegen.

Vandaag: 436 km
Totaal: 10.358 km
Aantal staten deze trip: 15

No comments: